Buitenreclame en reclameborden

 

Van grote verlichte doosletters tot een bordje naast de deur, van voetbalborden tot uitgefreesde letters op afstandhouders. Buitenreclame is er in heel veel soorten en maten! Ook zijn er enorm veel keuzes in materiaal en uitvoering. Mooi toch!

 

Al die opties zijn wel fijn, maar het is lang niet altijd eenvoudig daarin een keuze te maken. Heeft u vragen? Bel of mail ons, we adviseren u graag in wat voor u de beste oplossing is!

informatie en prijzen

Spandoeken en banieren

 

Spandoeken zijn ideaal om snel en goedkoop een uiting te kunnen plaatsen. Voor permanente toepassingen kunnen we de spandoeken ook voorzien van een speciale uv coating. Hierdoor zal de duurzaamheid van een spandoek zeker 3 tot 4 keer zo lang zijn als normaal.

 

Naast de verkoop van spandoekframes hebben we ook huurframes, speciaal voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en makelaars. Compleet met spandoek en inclusief plaatsing en verwijdering bij einde project, u heeft er geen omkijken meer naar. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

informatie en prijzen

Stickers en belettering

 

Onder de kop stickers vindt u alle mogelijke stickermaterialen. Voor elke ondergrond is er weer een ander stickermateriaal. Daar adviseren we u graag in. Behalve het maken van de stickers komen we ook op locatie plakken. Uiteraard zijn ook complete auto- of bus beletteringen mogelijk.

 

informatie en prijzen

Vlaggen en beachflags

 

Vlaggen zijn er in allerlei varianten. Vlaggen voor in de mast, in horizontale en hoogformaat variant, maar ook winkelvlaggen voor aan de vlaggenstok. Naast vlaggen leveren en plaatsen we ook vlaggenmasten en baniermasten.

 

Voor promotioneel gebruik van vlaggen hebben we beachflags in drie varianten. De traditionele beachflag, de dropflag en de squareflag. Deze laatste is een beachflag variant in rechthoekige vorm, zoals een hoogformaat baniervlag.

 

informatie en prijzen

Presentatieborden en wanddecoratie

 

Hier vindt u allerlei presentatiematerialen vooral bedoeld voor binnendecoratie en -promotie. Presentatieborden zijn reclameborden voor promotionele doeleinden. Fotopanelen zijn mooie luxe panelen en kunnen in verschillende variaties worden afgewerkt. Textielframes is weer een compleet ander product waarbij de visual makkelijk en snel gewisseld kan worden. En als laatste hebben we onder deze kop nog wandbekleding, in de vorm van muurstickers of full colour printbehang.

 

informatie en prijzen

Presentatiesystemen

 

Wij maken allerlei soorten rollup en popup systemen, veelal voor gebruik op beurzen en presentaties. Onder de beurswanden vindt u ook de zelfstaande spandoekframes en textielframes. De presentatiezuilen zijn een eigen ontwikkeling, een eenvoudig inzetbare zuil met rondom bedrukking.

 

informatie en prijzen

Posters en posterborden

 

Hier vindt u alle soorten posters die er zijn, in kleine en grote oplagen. Van blueback-posters voor driehoeksborden en abriposters tot lichtbakposters en gelamineerde posters. Naast posters vindt u ook allerlei soorten posterborden zoals stoepborden, kliklijsten en lichtdisplays of LED verlichte kliklijsten.

 

informatie en prijzen

Drukwerk

 

In drukwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben een aantal standaard flyers, folders en wat huisstijldrukwerk op onze site geplaatst. Drukwerk blijft echter maatwerk dus als u een aanvraag heeft, mail of bel dan voor een offerte en/of advies. Ook voor de complete ontwikkeling van uw logo en huisstijl kunt u bij ons terecht.

 

informatie en prijzen

Wat doen wij:

-

-

-

-

-

-

-

-

Onze producten:

Buitenreclame

Spandoeken en banieren

Stickers en belettering

Vlaggen en beachflags

Presentatieborden en wanddecoratie

Presentatiesystemen

Posters en posterborden

Drukwerk

Over ons:

-

-

-

-

Waar vindt u ons:

Wormerveer

Koelewijn Reclame

Industrieweg 13b

1521 NC

Wormerveer

 

 

 

 

info@koelewijnreclame.nl

Emial Koelewijn Reclame
Telefoonnummer Koelewijn Reclame
Locatie Koelewijn Reclame
Volg ons op LinkedIn

Laat ons contact met u opnemen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden bij het verzenden!

Formulier ontvangen.

Like ons op facebook:

 

Logo Koelewijn Reclame

WhatsApp via

075 - 622 43 73

Logo Koelewijn Reclame
Like ons op facebook
Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook
Like ons op facebook
Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook