Full service reclame- en printbedrijf

Koelewijn Reclame is een ‘van a tot z’ reclamebedrijf. Dat houdt in dat we meer doen dan alleen producten maken. We adviseren over welke uiting of welk product het meest geschikt is om uw bedrijf de juiste uitstraling te geven of uw boodschap over te brengen. Daarnaast denken we graag mee in marketing en maken we concepten en ontwerpen naar wens.

 

Reclame montage en het plakken van visuals en beletteringen doen we uiteraard ook en met ons eigen team. Dat laatste is sowieso onze kracht. Bijna al onze producten en diensten maken en leveren we met ons eigen team. Hierdoor houden we de lijnen kort en de kwaliteit hoog en kunnen we de service bieden die we willen!

De printerruimte van Koelewijn Reclame

HET BEDRIJF

 

 

 

Logo Koelewijn Reclame

KLIK HIER VOOR

ANTI - CORONA MATERIAAL

1

 Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten en diensten staat altijd op één! We zijn continue bezig om het niveau van onze producten en van ons team te verbeteren. Op die manier bent u er als klant van verzekerd dat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

 

Daarnaast houden we ook de prijzen scherp in de gaten zodat u niet teveel betaalt. Goede kwaliteit hoeft namelijk niet altijd duur te zijn.

 

En als voor uw toepassing het budget belangrijker is dan kwaliteit, kunnen we ook de kwaliteit wat bijstellen om de prijs laag te houden. Bel ons dan even voor advies hierin…

2

 Flexibel

Flexibiliteit zit in onze hele organisatie en wordt gemaakt door onze mensen. Het is de instelling die we hebben, om een klant altijd te willen helpen en altijd te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dat is onze kracht!

 

Daarnaast hebben we een eigen machinepark, eigen printers, plotters, lamineer- en afwerkmachines. Ook plakken en monteren doen we met eigen mensen. Op die manier kunnen we heel flexibel en efficiënt produceren en plannen.

 

Spoedopdrachten, ook grote, zijn voor ons dus geen probleem.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden…

3

Maatwerk

We hebben in de loop van de tijd geleerd dat we heel veel kunnen door goed samen te werken. Niet alleen onderling maar ook met u als klant. Zo zijn de raarste dingen tot stand gekomen en de mooiste producten ontwikkeld.

 

Standaard werk kunnen we perfect en efficiënt uitvoeren, dat is waar we goed in zijn! Maar zonder maatwerk zou ons werk toch een stuk saaier zijn. Het blijft toch altijd weer een uitdaging om juist hele andere dingen te maken dan wat de standaard is.

 

Daag ons maar uit! Vinden we leuk…

 

Rinke Koelewijn

Rinke Koelewijn

 

 

Als oprichter en eigenaar is hij een spin in het web, bezig met van alles en nog wat. Contact met klanten, offertes en adviezen maken, nieuwe dingen bedenken… Maar ook de handen uit de mouwen, printen, afwerken, plakken, monteren, van alles en nog wat dus…

 

En als er dan even niks te doen is, of er is een goeie smoes te verzinnen, dan zit ie op de moutainbike! Jullie redden het wel he, doei!

Gijs Breed

 

 

Ons creatieve brein, onze designkoning! Vormgeving en ontwerp is helemaal zijn ding! Kan toveren met Photoshop en Illustrator en maakt de mooiste ontwerpen. Het vertalen van de wens van de klant naar een ontwerp, dat is de uitdaging!

 

Verder is hij onze wandelende Wikipedia, of we er nu op zitten te wachten of niet, weetjes zijn er om te weten toch… En wandelend dan wel altijd op Air Max wel te verstaan…

Berthe Lieffijn

 

 

Grote kans dat als je belt, je Berthe aan de lijn krijgt. En dat is maar beter ook, zij regelt alles. Alles? Ja, alles! Ze houdt alles van begin tot eind in de gaten en zorgt dat de boel op rolletjes loopt en iedereen tevreden is.

 

Eigenlijk net zoals thuis, al dat kinderachtige gedrag negeren en ervoor zorgen dat iedereen doet wat er gebeuren moet… Want zelf doet ze daar natuurlijk niet aan mee… Verzelluf!

Petra ter Horst

 

 

En krijg je Berthe niet aan de lijn, dan heb je mazzel, want dan hebben we onze Petra nog! Onze twee binnendienst helden zitten altijd voor je klaar om te helpen met advies op maat en om te zorgen dat alle aanvragen en opdrachten soepel verlopen.

 

En stiekem maakt Petra nog wel eens een zijstapje naar de studio door haar hobby mee naar haar werk te nemen. Dan staat er weer een halve fotostudio ingericht in de showroom! Wel opschieten he P, we willen daar straks ook weer kunnen lunchen…

Tim van der Oord

 

 

Tja, wat doet ie..? Wat doet ie eigenlijk niet, zou de vraag moeten zijn…

 

Blijft ie binnen dan is hij aan het printen, lamineren, displays bouwen, auto’s plakken, de hele dag door mooie dingen maken dus…En gaan we op klus dan is het borden ophangen, letters monteren, hotelkamers behangen, hele raampartijen plakken, niets is te gek… En als hij dan op de zaak uitgeklust is, dan gaat ie thuis gewoon verder!

HET TEAM

Koelewijn Reclame is begonnen als Koelewijn Media.nl aan de Bonte Kraaiweg 36 in Wormerveer.

HISTORIE

Vroeger, toen ik nog alleen was...


In 2009 ben ik gestart als Koelewijn Media.nl, in een kleine bedrijfsunit aan de Bonte Kraaiweg in Wormerveer. Al snel was het werk niet meer alleen te behappen en kwam er versterking. Inmiddels werken we met een team van zes enthousiaste mensen om onze klanten te bedienen.

Een kleine 3 jaar na de start werd de bedrijfsruimte aan de Bonte Kraaiweg te klein en eind 2011 zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Industrieweg in Wormerveer. Hier zitten we nog steeds en hier hebben we nog volop mogelijkheid om door te groeien!

Zo zijn we rustig aan doorgegroeid tot het bedrijf wat we nu zijn. Een mooi, jong en creatief bedrijf. Niet te groot zodat we persoonlijk kunnen blijven maar ook niet te klein waardoor we ook grote klussen kunnen aanpakken.

Media of Reclame..?!


In de loop van de jaren hebben we onze producten en diensten zo ver uitgebreid dat de naam waaronder we gestart zijn, Koelewijn Media.nl, de lading niet meer dekt. Waar we in de beginperiode eigenlijk alleen maar printwerk deden en af en toe wat reclame en signing werk, is inmiddels de signing, reclame en visuals echt core business geworden.

Na lang wikken en wegen, hebben we besloten om onze naam daar dan ook op aan te passen. Hoewel we met 'Reclame' ook niet alles vangen wat we doen, zegt dat toch wel veel meer over onze identiteit dan Koelewijn Media.

We doen uiteraard nog steeds alle dingen die we altijd al deden, alleen zijn we een stuk in de breedte gegroeid. En we groeien ook nog steeds door! Dit komt doordat we altijd blijven luisteren naar wat de markt vraagt en omdat we het leuk vinden om nieuwe dingen te maken. Zo zijn we bijvoorbeeld de laatste jaren ook vol in de fotowanden en full colour muurbekleding gedoken.

We groeien overigens niet alleen in producten maar ook zeker in diensten. In praktische diensten, zoals reclamemontage, plakken, wrappen, behangen, enz. Maar ook in creatief ontwerp, ontwikkeling van huisstijlen en we denken graag mee in marketing, projecten en campagnes. Dit alles met een lekkere no-nonsense mentaliteit en open communicatie.

Kortom, of we nu ‘Media’ of ‘Reclame’ heten, we gaan lekker door! Kom maar op met de vragen en uitdagingen, wij zijn er klaar voor!

 

Koelewijn Reclame in het huidige pand aan de Industrieweg 13b in Wormerveer.

MILIEU

Een beter milieu begint bij jezelf!

We zouden hier een wollig stuk tekst neer kunnen zetten, of ons best kunnen doen om allerlei keurmerken te laten zien. Bottom line is dat we het belangrijk vinden dat we het milieu niet onnodig belasten!

Daarom letten we erop wat we inkopen en waar onze basismaterialen gemaakt worden. We gaan zuinig om met energie en materiaal, om zo verspilling tegen te gaan.

We hergebruiken veel materialen, zoals bijvoorbeeld voetbalborden, beurswanden of rollup banners. Er zijn genoeg producten die hergebruikt kunnen worden!

Kortom, een beter milieu begint bij jezelf. Dat is kleinschalig maar daarom niet minder noodzakelijk!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

 

Wij zitten klaar om met u de mooiste projecten aan te vliegen, stel hier uw vraag.

Liever direct contact?

 

Rinke weet voor elk project wel het juiste advies te geven. Hij helpt u graag verder om samen met u de meest doeltreffende

reclame uiting te realiseren.

Wormerveer

Waar vindt u ons:

Koelewijn Reclame

Industrieweg 13b

1521 NC

Wormerveer

 

 

 

 

[email protected]

Emial Koelewijn Reclame
Telefoonnummer Koelewijn Reclame
Locatie Koelewijn Reclame
Volg ons op LinkedIn

Laat ons contact met u opnemen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden bij het verzenden!

Formulier ontvangen.

Like ons op facebook:

De printerruimte van Koelewijn Reclame
Rinke Koelewijn
De printerruimte van Koelewijn Reclame
Rinke Koelewijn
Koelewijn Reclame is begonnen als Koelewijn Media.nl aan de Bonte Kraaiweg 36 in Wormerveer.
De printerruimte van Koelewijn Reclame
Rinke Koelewijn
Koelewijn Reclame is begonnen als Koelewijn Media.nl aan de Bonte Kraaiweg 36 in Wormerveer.
Logo Koelewijn Reclame
De printerruimte van Koelewijn Reclame

1

Kwaliteit

2

Flexibel

3

Maatwerk

1

Kwaliteit

2

Flexibel

3

Maatwerk

Berthe Lieffijn

Grote kans dat als je belt, je Berthe aan de lijn krijgt. En dat is maar beter ook, zij regelt alles. Alles? Ja, alles! Ze houdt alle opdrachten van begin tot eind in de gaten en zorgt dat alles op rolletjes loopt en iedereen tevreden is.

 

Eigenlijk net zoals thuis, alleen zijn het hier geen kinderen maar een ploeg mannen die ze in het gareel moet zien te houden…

Rinke Koelewijn

Rinke Koelewijn

Ja, wat doet ie eigenlijk?! Als oprichter en eigenaar is hij een spin in het web, bezig met van alles en nog wat. Contact met klanten, offertes en adviezen maken, nieuwe dingen bedenken… Maar als het nodig is ook printen, afwerken, plakken, monteren, van alles en nog wat dus…

 

En als er dan even niks te doen is, of er is een goeie smoes te verzinnen, dan zit ie op de moutainbike! Jullie redden het wel he, doei!

Gijs Breed

Ons creatieve brein. Vormgeving en ontwerp is helemaal zijn ding! Kan toveren met Photoshop en Illustrator en maakt de mooiste ontwerpen. Het vertalen van de wens van de klant naar een ontwerp, dat is de uitdaging!

Verder is hij onze wandelende Wikipedia, of we er nu op zitten te wachten of niet, weetjes zijn er om te weten toch… En wandelend dan wel altijd op Air Max wel te verstaan…

Berthe Lieffijn

Grote kans dat als je belt, je Berthe aan de lijn krijgt. En dat is maar beter ook, zij regelt alles. Alles? Ja, alles! Ze houdt alles van begin tot eind in de gaten en zorgt dat de boel op rolletjes loopt en iedereen tevreden is.

 

Eigenlijk net zoals thuis, al dat kinderachtige gedrag negeren en ervoor zorgen dat iedereen doet wat er gebeuren moet… Want zelf doet ze daar natuurlijk niet aan mee… Verzelluf!

Rinke Koelewijn

Rinke Koelewijn

Als oprichter en eigenaar is hij een spin in het web, bezig met van alles en nog wat. Contact met klanten, offertes en adviezen maken, nieuwe dingen bedenken… Maar ook de handen uit de mouwen, printen, afwerken, plakken, monteren, van alles en nog wat dus…

 

En als er dan even niks te doen is, of er is een goeie smoes te verzinnen, dan zit ie op de moutainbike! Jullie redden het wel he, doei!

Petra ter Horst

En krijg je Berthe niet aan de lijn, dan heb je mazzel, want dan hebben we onze Petra nog! Onze twee binnendienst helden zitten altijd voor je klaar om te helpen met advies op maat en om te zorgen dat alle aanvragen en opdrachten soepel verlopen.

 

En stiekem maakt Petra nog wel eens een zijstapje naar de studio door haar hobby mee naar haar werk te nemen. Dan staat er weer een halve fotostudio ingericht in de showroom! Wel opschieten he P, we willen daar straks ook weer kunnen lunchen…

Tim van der Oord

Tja, wat doet ie..? Wat doet ie eigenlijk niet, zou de vraag moeten zijn…

 

Blijft ie binnen dan is hij aan het printen, lamineren, displays bouwen, auto’s plakken, de hele dag door mooie dingen maken dus…

 

En gaan we op klus dan is het borden ophangen, letters monteren, hotelkamers behangen, hele raampartijen plakken, niets is te gek… En als hij dan op de zaak uitgeklust is, dan gaat ie thuis gewoon verder

Koelewijn Reclame is begonnen als Koelewijn Media.nl aan de Bonte Kraaiweg 36 in Wormerveer.
Koelewijn Reclame in het huidige pand aan de Industrieweg 13b in Wormerveer.
Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook

HET BEDRIJF

De printerruimte van Koelewijn Reclame

HET BEDRIJF

Rinke Koelewijn
Rinke Koelewijn

HET TEAM

Koelewijn Reclame is begonnen als Koelewijn Media.nl aan de Bonte Kraaiweg 36 in Wormerveer.

HISTORIE

Een beter milieu begint bij jezelf!

MILIEU

Koelewijn Reclame in het huidige pand aan de Industrieweg 13b in Wormerveer.

Een beter milieu begint bij jezelf!

MILIEU

Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook
De printerruimte van Koelewijn Reclame
Rinke Koelewijn
Rinke Koelewijn