Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vragen over onze printkwaliteit?

 

Stel gerust uw vraag over de hoge kwaliteit prints en onze scherpe prijzen.

Liever direct contact?

 

Rinke kent onze printers van binnen en buiten. Hij helpt u graag verder om van informatie te voorzien over onze hoge kwaliteit printwerk.

Vier op een rij…

 

De printerruimte, het kloppend hart van het bedrijf! Hier staan vier groot formaat printers om op allerlei verschillende materialen en in allerlei uitvoeringen de mooiste prints te maken. Vroeg of laat komen de meeste orders wel door deze printers heen. Doordat we de print productie in eigen huis hebben kunnen we de kwaliteit en flexibiliteit leveren die we willen en die u als klant ook nodig heeft!

 

Omdat we vier printers hebben staan zullen we ook praktisch nooit ‘nee’ hoeven te verkopen. Met een juiste planning zijn de grootste klussen met de strakste deadlines zelfs geen probleem, is juist een mooie uitdaging! En het ziet er natuurlijk ook vet uit als alle vier de machines volle bak staan te stampen om al dat printwerk op tijd af te krijgen!

Voorbereiding is het halve werk

 

Waar we ons in onderscheiden, de kwaliteit van onze producten, begint al bij de binnenkomst van de bestanden. We controleren alle bestanden of deze voldoen om een goed printresultaat te geven. Vinden we iets wat niet in de haak is dan trekken we meteen aan de bel.  Zo kunt u of een nieuw bestand aanleveren of ons het bestand laten aanpassen zodat het eindresultaat perfect wordt. Daar gaat het tenslotte om!

Hoge kwaliteit door kleurbeheer

 

Goed, we kunnen dus printen en we kunnen veel printen in korte tijd. Wat onderscheidt ons dan nog meer? Nou… Het kleurbeheer van onze printers, de kalibratie en profilering van alle materialen, doen we in huis. Wat dat inhoudt is dat uw huisstijlkleur er op alle printers en op alle soorten materialen hetzelfde uitziet. Het betekent dat foto’s realistische kleuren hebben en zwart/wit foto’s ook echt grijs zijn, zonder kleurzweem.

 

De kwaliteit van ons printwerk borgen we dan ook niet alleen door de juiste materialen te gebruiken en door een goed machinepark, maar ook hoe we op die materialen printen en hoe we onze machines onder controle hebben. Dat is nu juist de kunst, dat is ons vak en wat ons vak leuk maakt! En daar zijn we goed in!

Wormerveer

Waar vindt u ons:

Koelewijn Reclame

Industrieweg 13b

1521 NC

Wormerveer

 

 

 

 

[email protected]

Emial Koelewijn Reclame
Telefoonnummer Koelewijn Reclame
Locatie Koelewijn Reclame
Volg ons op LinkedIn

Laat ons contact met u opnemen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden bij het verzenden!

Formulier ontvangen.

Like ons op facebook:

Logo Koelewijn Reclame
Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn Link ons op Facebook